nieuws

Leenzonnebril als extra service bij Villa Ruimzicht

Hotel

Hotel Villa Ruimzicht in Doetinchem is een samenwerking gestart met een opticien. Het horecabedrijf lanceert samen Bergh Optiek de zonnebrillendoos aan voor terrasgasten die hun zonnebril vergeten zijn.

Leenzonnebril als extra service bij Villa Ruimzicht

De leenzonnebril is op een van de eerste zonnige lentedagen van 2010, op woensdag 7 april, gelanceerd.

Dennis Kaal van Hotel Villa Ruimzicht stelt dat de brillendoos met leesbrillen al een succes is in Villa Ruimzicht. Met de komst van zonnig terrasweer is een service voor leenzonnebrillen volgens Kaal dan ook een logisch vervolg.

‘Maarten van den Berg van Berg Optiek in ’s-Heerenbergh heeft dit zomerse idee bedacht. Een zonnebrillendoos met een breed assortiment brillen. Waarschijnlijk zijn er maar weinig gasten die zonder zonnebril vertrekken, maar voor diegene die wel gebruik wil maken van de dienst is het “op en top” service’, aldus Kaal.

Kaal vervolgt: ‘Ieder uitvoerbaar idee voor service en gastbeleving is altijd meer dan welkom. Een brillendoos met leesbrilletjes hadden we al. Het idee van de zonnebrillendoos is simpel, tijdloos en uniek.’

De leenzonnebrillen zijn voor gasten van Hotel Villa Ruimzicht tevens te koop.

Reageer op dit artikel