nieuws

Leeuwarder studenten veroveren Hilton

Hotel

Twee derdejaars studenten van Stenden University Leeuwarden veroveren Hilton Amsterdam. Op dinsdag 3 juni organiseren ze het congres ‘Guest experience as factor of succes.’ De twee, Tim Riensema en Huib Hendrix, hebben al bijna honderd deelnemers. Maar er is nog plek voor belangstellenden.

Leeuwarder studenten veroveren Hilton

De innovatieve hoteliers Michael Levie (Citizen M) en Paul Rinkens (Q-bic) zullen praten over gastbeleving in hun nieuwe hotelconcepten. Alexander Grit zal namens Stenden University praten over de relatie tussen gastvrijheidservaringen en de wijze waarop de ruimte wordt ingericht in horeca. Hoofdredacteur van Misset Horeca Hans Steenbergen zal het congres moderaten.

De twee studenten hebben zelf het programma samengesteld en de sprekers geregeld.

Riensema en Hendrix zijn editor in chief van Hospitality Delighted, het magazine van International Hospitality Management opleiding in Leeuwarden. Het actieve duo organiseert namens het studentenmagazine voor het eerst een congres.

De ontvangst is om 13.30. Het congres start om 14.00 uur en duurt twee uur. Na de sprekers volgt een discussie. Daarna is er volop gelegenheid om onder het genot van hapjes en drankjes de inhoud na te bespreken. Er is nog plek voor belangstellenden. Ze kunnen zich bij de studenten opgeven via info@hospitalitydelighted.nl, of via de flyer die hier te downloaden is. Dankzij sponsoring kost de deelname aan het congres slechts 75 euro.

Reageer op dit artikel