nieuws

Librije denkt aan hotelexpositie

Hotel

Topzaak De Librije in Zwolle overweegt een expositie te starten over de plannen en vorderingen van hotel Het Spinhuis in de Overijsselse hoofdstad. Verder komt er op televisie aandacht voor het nieuwe hotelproject.

Librije denkt aan hotelexpositie

Dat laat Librije-adviseur Maarten Cuppen weten in De Stentor. ‘We merken dat er veel belangstelling is van Zwollenaren voor wat we hier doen. We willen de mensen ook graag betrekken bij de voortgang’, aldus Cuppen in de regionale krant.

De expositie komt waarschijnlijk in restaurant Koperen Kees in theater De Spiegel. Naast een expositie komt er verder aandacht voor de bouwperikelen van Jonnie en Thérèse Boer op tv. RTL5 volgt de Boertjes op de voet en komt in het najaar met een serie.

Het Librijehotel in de voormalige gevangenis krijgt twintig kamers. De kamers variëren qua grootte van 34 tot bijna honderd vierkante meter. ‘In de vijfsterrenwereld is de gemiddelde grootte van een kamer zo’n 26 vierkante meter. Wij doen dus wel iets bijzonders’, aldus Cuppen.

Thérese Boer meldt dat de kamers verdeeld worden over de eerste etage en zolder plus de directeurswoning. ‘We gaan voor royale badkamers. En we willen zoveel mogelijk elektronische foefjes. Dat je vanuit bed de gordijnen automatisch kunt bedienen. Heerlijk toch’, aldus Boer.

Reageer op dit artikel