nieuws

Librije-hotel houdt kijkdag

Hotel

Zondag 21 oktober houden Jonnie en Thérèse Boer een kijkdag in hun nieuwe hotel-restaurant Het Spinhuis in Zwolle. Zwollenaren en andere geïnteresseerden kunnen een kijkje nemen in de voormalige gevangenis, die nu wordt omgetoverd tot horecabedrijf.

Librije-hotel houdt kijkdag

Publiek kan van 14.00 tot 17.00 uur een kijkje nemen in Het Spinhuis. In de voormalige gevangenis komt een luxe hotel-restaurant met kookschool.

De eigenaren Jonnie en Thérèse Boer willen het Open Huis vooral gebruiken om de burgers van de stad te laten zien hoe zij het enorme, massieve monument opknappen. De Boertjes hebben een programma samengesteld voor het hele gezin. Zo wordt voor de kleintjes een speurtocht uitgezet langs interessante onderdelen van het gebouw.

Het Librije-paar hoopt over een aantal maanden het nieuwe horecabedrijf te openen. De verbouwing startte in het voorjaar. Afgelopen zomer ontstond er enige commotie toen wethouder Emmy Witbraad twee ton subsidie toezegde. Lokale politieke partijen reageerden kritisch op de gift. Kort daarna trad Witbraad af.

Reageer op dit artikel