nieuws

Lidl stapt in reisverkoop

Hotel

Discountsupermarktketen Lidl gaat reizen verkopen. De verkoop van de reizen start in augustus zo bericht het reisvakblad Reisrevue. De discounter is een samenwerking aangegaan met de reisorganisaties Stip Reizen, Marysol en Select Holidays.

Lidl stapt in reisverkoop

Lidl gaat binnen- en buitenlandse reizen, rondreizen en stedentrips aanbieden aan haar klanten. Dit gebeurt in alle 350 filialen van de keten via folders en een speciale website. ‘We verkopen de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs, net als bij onze overige artikelen’, aldus een woordvoerder van de organisatie in Reisrevue.

Supermarktketen Lidl is in Duitsland al jarenlang succesvol met de verkoop van reizen aan haar klanten.

D-Reizen begon in 2008 op zeer bescheiden schaal met de verkoop van reizen via supermarkten van moederbedrijf Dirk van den Broek.

Reageer op dit artikel