nieuws

Lindelauf naar Hotels van Oranje

Hotel

De ervaren hotelier Martin Lindelauf gaat het bekende Hotels van Oranje in Noordwijk leiden. Lindelauf wordt per 1 mei benoemd tot general manager en vertrekt bij de EHM Hotel Group.

Lindelauf naar Hotels van Oranje

De komst van Lindelauf wordt gemeld door Jaap Liethof van Hotels van Oranje. Liethof vormt samen met Bert van Ewijk en Corné van Haastregt de huidige directie van het hotel. Met de komst van Lindelauf doet het trio Liefhof – Van Ewijk – Haastreft een stapje terug.

‘We trekken ons terug uit de dagelijkse leiding. Corné van Haastregt gaf onlangs aan vanwege zijn gezondheid minder te willen doen. Zelf wil ik me meer bezighouden met training en consultancy. Vervolgens hebben we besloten om een gm aan te stellen voor de algehele dagelijkse leiding’, aldus Jaap Liethof.

Liefhof vervolgt: ‘We kennen Martin Lindelauf al heel lang. Vijftien jaar geleden concurreerden we nog tegen elkaar. Hij met NH Krasnapolsky, wij met Hotels van Oranje. Congressen is een harde en complexe markt. Lindelauf kan dit aan en brengt daarnaast veel ervaring mee uit van de grote hotelketens waarvoor hij werkte’.

De 48-jarige Lindelauf komt over van de EHM Hotelgroep waar hij werkzaam was voor het beursgenoteerde hotelbedrijf Pehac. Daarvoor vervulde hij de functie van gm in het Golden Tulip Apollo Hotel in Amsterdam. Voor hij in januari 2007 bij de EHM Group kwam, werkte hij twee jaar voor de Eden Hotel Group. Daarvoor was onder andere jarenlang actief voor het bekende Amsterdamse hotel NH Krasnapolsky.

Reageer op dit artikel