nieuws

Lindelauf weg bij Golden Tulip hotels, Ligthart opvolger

Hotel

Martin Lindelauf vertrekt na 1,5 jaar bij Full House Hospitality management (FHHM) waar hij de leiding had over zes Golden Tulip Hotels. Zijn opvolger is Joost Ligthart, de huidige general manager van het luxe vakantieresort Hof van Saksen.

Lindelauf weg bij Golden Tulip hotels, Ligthart opvolger

Volgens een persverklaring hebben Martin Lindelauf en FHHM ‘in goed overleg besloten het dienstverband na 1,5 jaar te beëindigen.’ Desgevraagd laat Lindelauf weten dat ‘er niets negatiefs te melden is. Jan Roersma (eigenaar van FHHM – red) en ik kennen elkaar al heel lang. En zoals in het persbericht staat, zijn we echt goed uit elkaar gegaan.’

Martin Lindelauf was operationeel directeur van Golden Tulip Epe, Beekbergen (De Wipselberg en Tulip Inn de Veluwe), Hotel Victoria in Hoenderloo, Golden Tulip en Tulip Inn Amersfoort en Golden Tulip in Loosdrecht. FHHM kocht deze hotels na het faillissement van Golden Tulip in de zomer van 2009.

Vanaf 9 mei neemt Joost Ligthart zijn functie over. Ligthart is sinds 2008 general manager van het vakantiepark Hof van Saksen met het voormalig sterrestaurant Cour de Nord, in Nooitgedacht. Daarvoor was hij tien jaar general manager van hotel en conferentieoord de Sparrenhorst in Nunspeet. Verdere ervaring heeft hij opgedaan bij Van den Tweel Horeca Groep en bij de Hollandse Club in Singapore.

Reageer op dit artikel