nieuws

Lindner neemt Golden Tulip Antwerpen over

Hotel

Het Golden Tulip Antwerp Centre Hotel aan het Kievitsplein in Antwerpen is overgenomen door de Duitse hotelgroep Lindner Hotels & Resorts. De nieuwe naam is Lindner Hotel & City Lounge. Het Antwerpse hotel was een van de eigen buitenlandse Golden Tulip hotels die eerder dit jaar failliet gingen.

Lindner neemt Golden Tulip Antwerpen over

Lindner behoudt de personeelsleden en ook de algemeen directeur van het Antwerpse hotel, Peter Nuiten, kan aanblijven. ‘Na een periode onder supervisie van de curatoren zijn we per 1 oktober overgegaan in handen van Lindner.

Eerste België hotel

Het is het eerste hotel in België voor het Duitse Lindner,’ zegt Peter Nuiten tegen MissetHoreca.nl. Het hotel telt 174 kamers en 13 vergaderzalen.

Bekende hotels

Lindner Hotels & Resorts is een Duits, familiaal gerunde hotelgroep met 33 hotels in het vier- en vijfsterren segment. De omzet in 2008 bedroeg 156 miljoen euro. Bekende hotels van de groep zijn het stadionhotel Lindner Hotel BayArena in Leverkussen en het Lindner dierenpark themahotel in Hamburg. Naast Duitsland heeft Lindner ook hotels in Oostenrijk, Zwitserland en Spanje.

Reageer op dit artikel