nieuws

Loyaliteitsprogramma met vrije keuze bij Inntel Hotels

Hotel

Inntel Hotels is op 1 maart gestart met een nieuw loyaliteitsprogramma, Dreams & More. Hotelgasten kunnen met Dreams & More punten sparen waarna de volledig zelf bepalen voor welk extraatje ze kiezen.

Loyaliteitsprogramma met vrije keuze bij Inntel Hotels

Volgens algemeen directeur Karin Geurts is Dreams & More anders dan andere loyaliteitsprogramma’s. ‘Bij Dreams & More kiezen gasten zelf wat ze belangrijk vinden. Sommige kiezen voor een luxer kamertype, anderen willen liever een ontspannende massage, weer een ander kiest een drankje in de bar’.

Dreams & More werkt met een multifunctionele VIP-card. De gepersonaliseerde pas is te gebruiken als keycard om toegang te krijgen tot de hotelkamer. Daarnaast is de pas voorzien van een chip. Op deze chip worden na ieder verblijf punten bijgeschreven. Deze punten zijn vervolgens in te wisselen voor alle producten en diensten die de hotels te bieden hebben.

Reageer op dit artikel