nieuws

Lucas Drewes naar Nederlands easyHotel.com

Hotel

Binnenkort gaat in Nederland de ‘easy-Hotel’-keten van start. Een scherp geprijsde formulie die met easyJet plc deel uitmaakt van de easyGroup-bedrijven. Onder het motto ‘simple comfort, great value’ worden de eerste drie vestigingen in Den Haag, Amsterdam en Rotterdam geopend.

Lucas Drewes naar Nederlands easyHotel.com

De keten heeft nu elf vestigingen wereldwijd. Ze zitten in de veel grote steden in Europa en ook in het Midden-Oosten. In het voorjaar van 2011 volgen de drie nieuwe hotels in Amsterdam, Den Haag en Rotterdam.

De Nederlander Lucas Drewes is verantwoordelijk voor de start en uitrol van de formule in de Benelux. Hij werkte eerder bij Doral hotels of New York, Dolce Hotels & Resorts in New York en Initial Style Conference Centers in het Verenigd Koninkrijk.

De veertigjarige Drewes begint zijn functie per direct. Opdracht voor hem is het realiseren van de strategische doelen van easyHotel. Hij is daarbij eindverantwoordelijke voor alle operationele processen in de vestigingen.

‘Ik beschouw het als een voorrecht om deze hotelketen met de ijzersterke merkpositie van de easyGroup in de Benelux op de markt te zetten’, meldt hij in een persbericht.

Reageer op dit artikel