nieuws

Luken bestolen door vertrokken krakers

Hotel

Chris Luken, die vorige week een proces won tegen een groep krakers, heeft aangifte van diefstal gedaan tegen de krakers uit het voormalige restaurant In de Gevulde Ruif in Berg en Dal. De inmiddels vertrokken krakers hebben de koelapparaten uit het leegstaande gebouw waar ze verbleven meegenomen en een puinhoop achtergelaten.

Luken bestolen door vertrokken krakers

Vrijdag 23 maart besliste de rechter in een door Luken aangespannen zaak dat de 35 krakers binnen drie dagen het pand bij Hotel Erica moesten verlaten. Gisteren ging de chief executive officer van de snelgroeiende Fletcher Groep zelf polshoogte nemen.

Gigantische puinhoop

‘Ze zijn inderdaad vertrokken’, meldt Luken de internetredactie van Misset Horeca. ‘Deze mensen met hun zogenaamde principes hebben een gigantische puinhoop achtergelaten en hebben de koelingen die aanwezig waren gestolen. Waarschijnlijk staan die dadelijk gewoon weer in een ander kraakpand vol met bier’.

Waardeloze lui

Luken vervolgt: ‘Het zijn dus niet enkel krakers maar eigenlijk gewoon dieven, die onder het schijnheilige mom van woningnood gewoon andere mensen hun spullen toe-eigenen en te lui zijn om te werken of om zelfs maar naar de rechtbank te komen voor de zaken die ze zelf veroorzaken. Waardeloze lui waar de gehele maatschappij niets aan heeft’.

Lege bierblikjes

Ondanks de winst in de rechtszaal, gaat de hele kwestie met de krakers Luken toch een aardig pak eurobiljetten kosten. ‘Ze zijn veroordeeld in de kosten, maar niemand is vindbaar. Dus wij draaien daar voor op, net als onze eigen advocaatkosten. Inmiddels is er weer aangifte gedaan van diefstal, ruimen we rondom het pand alle lege bierblikjes op. Leve de kraakwet’, aldus Luken die fraaie plannen heeft met het hotel.

Zie ook:

Chris Luken wint proces tegen krakers

Reageer op dit artikel