nieuws

Luken: ‘Geen beursgang MHG

Hotel

Een beursgang van de Hotel Management Group (HMG) is momenteel niet aan de orde. Dat zegt topman Chris Luken in een reactie op een bericht dat hij maandag de Amsterdamse effectenbeurs officieel opent.

Luken: ‘Geen beursgang MHG

‘Een beursgang van HMG speelt niet op dit moment. Al sluit ik nooit iets uit. Maar ik ben maandag louter aanwezig om de beurs te openen en ons 34ste Fletcher-hotel aan te kondigen’, aldus Luken.

Eerder vandaag werd bekend dat Luken na onder andere Job Cohen en Ad Scheepbouwer (KPN) maandagochtend met een slag op de gong de handelsweek aan de Amsterdamse beurs gaat openen. Zijn aankondiging zorgde direct voor speculaties over een mogelijke beursgang van HMG, het moederbedrijf van de Fletcher Hotel Groep.

Reageer op dit artikel