nieuws

Luken opent Amsterdamse effectenbeurs

Hotel

Chris Luken opent maandag de Amsterdamse effectenbeurs met een ferme slag op de gong. Sinds kort wordt de beursweek weer officieel geopend op traditionele wijze. Onder andere Job Cohen en Ad Scheepbouwer gingen Luken voor.

Luken opent Amsterdamse effectenbeurs

De reden voor de actie van Luken is het feit dat zijn bedrijf Hotel Management Group (HMG) vijftien jaar bestaat. Luken laat weten de klus niet alleen te klaren. Hij laat zich vergezellen van twee charmante hotelpiccolo’s, schrijft hij MissetHoreca.nl.

Sinds enige weken heeft de Amsterdamse effectenbeurs een oude traditie in ere hersteld. De beursweek wordt in de oude handelszaal officieel geopend met een gongslag. Deze ceremoniële handeling is eerder uitgevoerd door onder andere Job Cohen (burgemeester Amsterdam), Ad Scheepbouwer (KPN) en Jan Kees de Jager (Staatssecretaris van Financiën).

Reageer op dit artikel