nieuws

Luken verkoopt Belgische hotels

Hotel

Chris Luken, chief executive officer van de snelgroeiende Fletcher Hotel Group, heeft zijn Belgische hoteltak verkocht. De nieuwe eigenaar van twee hotels in Antwerpen is Vrijheit Hotel Group. Luken verkocht al eerder een hotel aan de Vrijheit Hotel Group.

Luken verkoopt Belgische hotels

Dat meldt de site Zakennieuws. ‘Indien je in België zaken wilt doen, moet je er bovenop zitten en dat zitten we niet’, aldus Luken, die in 2004 al eens een hotel in de Ardennen verkocht aan Vrijheit Hotel Group.

Luken wil zich volledig richten op de Nederlandse markt. De Fletcher Hotel Group beschikt inmiddels over zo’n twintig Nederlandse hotels en dat moeten er in rap tempo flink meer worden. Luken denkt aan zo’n veertig zaken over pakweg drie jaar. De Fletcher Hotel Group is daarmee een van de snelst groeiende hotelketens in ons land.

Reageer op dit artikel