nieuws

Luxe hotelappartementen voor Venlo

Hotel

Venlo krijgt binnenkort drie luxe hotelappartementen. Op 17 juli opent Puur de Luxe aan het Monseigneur Nolensplein drie luxe appartementen voor de zakelijke markt. Puur de Luxe is eigendom van Hotel Puur.

Luxe hotelappartementen voor Venlo

De hotelappartementen van Puur de Luxe zijn drie zeer luxe woningen voor de zakelijke markt en gelegen aan een toplocatie in de Venlose binnenstad, zo laat eigenaresse Vivienne Curvers-Donné van Hotel Puur weten.

‘Venlo lijkt klaar te zijn voor serviced appartments. Daar spelen wij op in. Er komt steeds meer vraag naar deze luxe appartementen en het wordt tijd dat Venlo gebruik maak van dit gat in de markt’, aldus Curvers-Donné.

De appartementen worden voorzien alle luxe. Curvers-Donné: ‘De zakelijk gast zal verder gebruik kunnen maken van de schoonmaak-, linnen- en ontbijtservice van het gelieerde Hotel Puur’.

Puur de Luxe wordt op 17 juli om 16.00 uur officieel geopend door wethouder Marc Verheijen. Tijdens de opening wordt een kunstwerk van Karin Lamberts aan de zijkant van Puur de Luxe onthuld.

Reageer op dit artikel