nieuws

Madelon Boom gm nieuw Conservatorium Hotel

Hotel

Madelon Boom wordt general manager van het nieuwe Conservatorium Hotel in Amsterdam. Het vijfsterrenhotel wil in het voorjaar van 2011 de deuren openen.

Madelon Boom gm nieuw Conservatorium Hotel

De aanstelling van Boom wordt gemeld door Bijzonderehotels.nl. Het nieuwe Amsterdamse hotel moet komen in een markant gebouw tegenover het Stedelijk Museum en gaat 130 kamers en suites tellen.

Momenteel wordt het hotel verbouwd. Doelstelling is dat het vijfsterren hotel volgens jaar voorjaar open gaat. Het nieuwe project wordt uitgevoerd in opdracht van de Israëlische Alrov Group.

De nieuwe general manager Madelin Boom startte na haar opleiding aan de Hotelschool van Den Haag bij The Lowndes in Londen. Daarna werkte ze onder andere voor het Park Hyatt Hamburg. In 2005 was ze COO bij Golden Tulip om daarna aan de slag te gaan bij een vastgoedprojectontwikkelaar in de VS. Ook was ze betrokken bij de opstart van het Mamilla Hotel in Jerusalem.

‘Het nieuwe Conservatorium Hotel wil zich straks meten met de internationale grand hotels de je vindt in de grote Europese steden’, licht Boom de plannen van het hotel toe op Bijzonderehotels.nl.

‘We maken dankbaar gebruik van de prachtige historische facetten van het gebouw en combineren dat met design, eigentijdse inrichting en een moderne benadering van het begrip service’.

Reageer op dit artikel