nieuws

Man springt uit hotelraam op toerist

Hotel

Een man die donderdagavond van drie hoog uit een Amsterdams hotelraam sprong, heeft daarbij een 18-jarige toerist uit Australië ernstig rugletsel toegebracht. Het slachtoffer zat in de Kerkstraat in hoofdstad op een terras en is volgens een politiewoordvoerster zwaargewond naar het ziekenhuis afgevoerd.

Man springt uit hotelraam op toerist

De springer kwam bovenop het slachtoffer terecht. Hij kon korte tijd later worden aangehouden samen met twee andere mannen. De politie meldde aanvankelijk dat alle drie de mannen uit het raam waren gesprongen. Maar later bleek dat de andere twee met de trap beneden waren gekomen.

De politie doet uitgebreid onderzoek in het hotel aan de Kerkstraat en ondervraagt ooggetuigen van het incident.

Reageer op dit artikel