nieuws

Managementmutaties bij Bilderberg

Hotel

Bilderberg Hotels & Restaurants gaat flink schuiven met managementposities in het bedrijf. In diverse zaken van Bilderberg stelt de directie nieuwe gm’s aan. Dat heeft het hotelbedrijf bekendgemaakt.

Managementmutaties bij Bilderberg

Max Hermes is benoemd tot general manager van Bilderberg Hotel De Buunderkamp in Wolfheze. Hermes was al werkzaam bij het bedrijf in Wolfhze in de functie van operationeel manager. Sylvester Ponsen wordt per 1 februari de nieuwe gm van Bilderberg Hotel Wolfheze. Ponsen is nu nog gm van Bilderberg Hotel Rijsserberg in het Overijsselse Rijssen.

Ronald Huiskamp van Hotel De Bilderberg in Oosterbeek verlaat het bedrijf. Hij wordt opgevolgd door Joan Boersma, die afkomstig is van Hotel Wientjes. Boersma wordt op zijn beurt weer opgevolgd door Jan Thies, die vertrok bij het Oranje Hotel in Leeuwarden vanwege een verkoop van het hotel aan de Eden Hotel Groep.

Peer Hosman tenslotte is ontwikkel- en inkoopdirecteur af. Hosman is met pensioen gegaan. Een deel van zijn takenpakket is overgenomen door zijn assistent Alex Barentsen.

Reageer op dit artikel