nieuws

Mariëlle Sijgers is Hotello of the Year

Hotel

Marielle Sijgers is Hotello of the Year. Sijgers, werkzaam voor vergaderconcept Seats2meet.com, kreeg op de Horecava de award behorend bij de prijs uitgereikt.

Mariëlle Sijgers is Hotello of the Year

Sijgers is de opvolger van Roel Rol die vorig jaar als Hotello of the Year werd uitgeroepen. Daarvoor ging de hospitalityprijs naar Bas Hoogland en Marianne van Meurs.

Mariëlle Sijgers werd na stemming via sms verkozen boven Hajé de Jager, voorzitter van Koninklijke Horeca Nederland (KHN) en Jordi Kuijt van de Eden City Hotels. In de vooraankondiging werd Sijgers omschreven als doorbijter en uitvinder van het visiegestuurd ondernemen.

‘Ik ben heel erg verrast en enorm trots op deze onderscheiding. Ik ervaar het winnen van deze award als een stuk erkenning voor de nieuwe concepten die wij als totale club de afgelopen jaren ontwikkeld hebben. Wanneer je de zaken écht op een andere manier benadert, dan ben ik ervan overtuigd dat je, ook in deze tijd, een gezonde toekomst tegemoet gaat’, aldus de verraste Sijgers.

Reageer op dit artikel