nieuws

Marriott Amsterdam benoemt s&m manager

Hotel

Michiel Laterveer is de nieuwe cluster director sales and marketing van het Amsterdam Marriott Hotel en het Renaissance Amsterdam Hotel.

Marriott Amsterdam benoemt s&m manager

Laterveer gaat zich bezighouden met de twee hotelmerken Marriott en Renaissance en wordt verantwoordelijk voor het totale sales- en marketingbeleid binnen de hotels. In deze nieuwe functie rapporteert hij direct aan de cluster general manager Amsterdam, Yehia Rashed.

De 36-jarige Laterveer is afkomstig van Marriott International, waar hij vanuit het regionaal hoofdkantoor in Eschborn ruim drie jaar de functie van area director revenue strategy binnen de Oost-Europese divisie vervulde.

Laterveer maakt in 1995 kennis met de internationale keten Marriott als hij tijdens zijn studie aan de Hotelschool in Den Haag een management traineeship in het Stouffer Renaissance Nashville Hotel loopt.

Hij maakt promotie binnen dat hotel, en vervult meerdere functies. Ook werkt hij in het Renaissance La Defense Paris Hotel, waar hij kennis maakt met de afdeling revenue management.

Laterveer is zeer blij met zijn aanstelling. ‘Met deze baan keer ik terug in een operationele omgeving die mij altijd het meest heeft aangesproken’, aldus Laterveer.

Reageer op dit artikel