nieuws

Marriott vervangt alle beeldschermen

Hotel

Hotelgigant Marriott gaat in de kamers van al haar hotels in de VS en Canada ultra moderne beeldschermen ophangen. Gasten kunnen er niet alleen mee tv kijken, maar ook hun laptop op aansluiten of videospelletjes mee spelen.

Marriott vervangt alle beeldschermen

Dat meldt Marriott. De nieuwe beeldschermen komen het eerst in vestigingen van Marriott, JW Marriot en Renaissance. De totale ombouw van oude tv-toestellen naar nieuwe beeldschermen duurt drie jaar.

Beeldscherm splitsen

‘De nieuwe HDTV biedt meerdere functies zodat zakenreizigers productiever kunnen zijn. Het scherm kan worden gesplitst waarbij op het ene deel tv kan worden gekeken en op het andere deel e-mail worden gelezen of internet worden geraadpleegd. Verder kunnen gasten stress wegnemen door gelijktijdig een videospelletje te spelen en te luisteren naar hun iPod’, aldus Marriott International in een persverklaring.

Eind 2009

Marriott wil eind dit jaar de nieuwe beeldschermen in een kwart van de hotels hebben hangen. Eind 2009 moeten alle hotels in de VS en Canada zijn voorzien van deze ultra moderne schermen.

Reageer op dit artikel