nieuws

Martijn Aarts vertrekt bij Kruisherenhotel

Hotel

Het Kruisherenhotel in Maastricht moet op zoek naar een nieuwe directeur. Martijn Aarts verlaat het tophotel van Camille Oostwegel en wordt de nieuwe general manager van Hotel Arena in Amsterdam.

Martijn Aarts vertrekt bij Kruisherenhotel

Aarts laat weten het Kruisherenhotel in hartje Maastricht per 1 mei of 1 juni te verlaten. Hij werkte twee jaar in het Kruisherenhotel en totaal acht jaar voor de Oostwegel Groep in Limburg.

‘Het is tijd voor iets nieuws. Via via kwam ik in contact met The Village Company waar Hotel Arena onder valt. Wanneer mijn vertrekdatum bekend is, stap ik over naar Hotel Arena’, licht Aarts zijn overstap toe.

Hotel Arena

Bij Hotel Arena hoopt Aarts vooral ‘het hotel nog mooier te maken’ en meer te focussen op meetings en congressen. ‘Ik ga leiding geven aan zo’n tachtig medewerkers en volg Edgar Schader op, die in de organisatie een stukje naar boven opschuift’.

De 36-jarige Aarts, die totaal acht jaar in Limburg werkte, verwacht de nodige veranderingen in werksfeer. ‘Amsterdam is internationaler, sneller en directer. Ik heb in New York gewerkt en ben wel het een en ander gewend. Kruisherenhotel is een mooie ervaring geweest. Ik heb er bijzondere mensen ontmoet en houd van Limburg’.

Camille Oostwegel

Inmiddels is Camille Oostwegel ChâteauHotels & Restaurants een zoektocht gestart naar een opvolger. In een personeelsadvertentie op Jobsinhoreca.nl staat te lezen dat Oostwegel zoekt naar een inspirerende en daadkrachtige manager met een sterk delegerende basishouding en met een bedrijfskundige- en commerciële focus.

Reageer op dit artikel