nieuws

Meetingselect.com bestaat vijf jaar

Hotel

Meetingselect.com, de wereldwijde online boekingstool voor vergaderaccommodaties, bestaat vijf jaar. Voor die gelegenheid wordt een groot feest gehouden in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk aan Zee.

Meetingselect.com bestaat vijf jaar

Meetingselect.com telt meer dan 74.000 vergaderlocaties wereldwijd. De site wordt maandelijk door meer dan vierduizend meetingplanners bezocht.

‘Vijf jaar geleden is het idee ontstaan een oplossing te bieden aan inkopers van bedrijven om grip te krijgen op alle vergaderkosten én sturing te kunnen bieden naar voorkeursleveranciers’, aldus Anouk Roohé, medeoprichter en Managing Partner van Meetingselect.

Roohé vervolgt: ‘Tegelijkertijd wilden wij een oplossing voor secretaresses zodat zij veel tijd konden besparen met het zoeken naar de meest ideale vergaderlocaties, waarbij zij ook het directe contact met de locaties konden behouden én eenvoudig verschillende offertes konden vergelijken’.

Reageer op dit artikel