nieuws

Megabedrag haringparty KHN Baarn-Soest

Hotel

Koninklijke Horeca Nederland, afdeling Baarn-Soest, heeft voor de negende keer in successie de opbrengst van de haringparty kunnen verhogen. Dit jaar kwam het bedrag uit op 18.450 euro, geheel bestemd voor goede doelen.

Megabedrag haringparty KHN Baarn-Soest

De jaarlijkse haringparty in Hilton Royal Parc Soestduinen is volgens de organisatie, KHN, afdeling Baarn-Soest, weer succesvol verlopen en resulteerde in een opbrengst van 18.450 euro. Burgemeester Noordergraaf trad op 8 juni als veilingmeester op.

De ruim 225 aanwezigen waren ook dit jaar bijzonder enthousiast en staken hun biedingsbordjes tijdens de Amerikaanse veiling regelmatig de lucht in. Het bestuur van de afdeling assisteerde de Soester burgervader en de plaatselijke horeca zorgde voor tussentijdse prijzen in de vorm van dinerbonnen. De ruim 800 Hollandse Nieuwe werden grif afgenomen en aangeboden door Visplaza Roel Hopman.

De opbrengst gaat naar diverse plaatselijke goede doelen. Dit jaar zijn dat o.a. kinderverblijf De Blauwe Vogel en Hertenkamp Baarn. De horeca werkt elk jaar samen met de Soester Zakenkring, Contactgroep Baarnsche bedrijven en Hilton Royal Parc Soestduinen.

Reageer op dit artikel