nieuws

Mercure Hotel Den Haag Central heropend

Hotel

Het gerenoveerde Mercure Hotel Den Haag Central is heropend door Peter Verhoeven, directeur van Accor Hotels Nederland. Het gehele hotel is volledig vernieuwd. Nieuw voor het hotel is de M-shop met drankjes en snacks. Dit maakt de minibar overbodig.

Mercure Hotel Den Haag Central heropend

De vergaderzalen, kamers, lobby, bar en de receptie van Mercure Den Haag Central zijn de afgelopen drie jaar aangepakt voor een totaalbedrag van vier miljoen euro. Veel aandacht is uitgegaan naar de stijlvolle bar, de ideale plek voor een gezellige avond. In totaal beschikt het hotel over 159 kamers, waarvan 28 privilege kamers.

Lege minibar

De minibar is tijdens de renovatie geleegd. Er staat alleen nog een gratis flesje water in. Hiervoor in de plaats is de M-shop gekomen. Hier kunnen hotelgasten hun drankjes en snacks kopen voor op hun kamer. Ook kunnen ze de minibar nu gebruiken voor eigen producten.

Reageer op dit artikel