nieuws

Mercure Papendrecht naar Golden Tulip

Hotel

Hotel Mercure Papendrecht stapt over van Accor naar Golden Tulip. Volgens het bedrijf past het hotel beter onder de vlag van Golden Tulip. Daarmee komt een eind aan twaalf jaar huwelijk met Accor.

Mercure Papendrecht naar Golden Tulip

Volgens Yvette van der Wiel van Mercure past het hotel beter bij Golden Tulip omdat die keten meer franchisehotels onder haar hoede heeft, zo meldt het AD. De samenwerking biedt vele voordelen en een bijzonder netwerk van uitstekende hotels, aldus Mercure Papendrecht.

Het hotel verandert alleen van naam. Verder blijft alles bij het oude. Het hotel aan de Lange Tiendweg behoudt zijn vier sterren. Daarnaast beschikt het hotel over 76 kamers, waarvan tien luxueuze suites. Ook herbergt het hotel een bistro en elf conferentiezalen.

Meer recente overnames in de horeca

Reageer op dit artikel