nieuws

Met AirMiles boeken bij Hotelspecials.nl

Hotel

Boekingssite hotelspecials.nl en Air Miles zijn een samenwerking aangegaan. Vanaf maandag 23 april kunnen gasten hun gespaarde Air Miles inwisselen voor maximaal vijftig procent korting bij Hotelspecials.nl.

Met AirMiles boeken bij Hotelspecials.nl

Bij 250 hotels in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland die zijn aangesloten bij Hotelspecials.nl kunnen gasten hun Air Miles inleveren. Ketens die meewerken zijn NH Hotels, Accor en Golden Tulip.

In Nederland sparen 3,3 miljoen huishoudens actief Air Miles. Zij kunnen de geselecteerde hotelaanbiedingen betalen met maximaal 50 procent korting door Air Miles in te leveren. De voorwaarden zijn verder hetzelfde als bij een reguliere boeking.

Remco Hofstede, directeur van de boekingssite, over het spaarvoordeel: ‘Voor de één is het een mogelijkheid om er vaker tussenuit te gaan, voor de ander bieden we de kans om dat hotel te boeken dat normaal gesproken buiten het budget valt’.

‘Zo kun je voor 17,50 euro + 1750 Air Miles per persoon weg, maar ook het boeken van luxe 5-sterrenhotels met 50 procent Air Miles korting behoort tot de mogelijkheden.’ Vijfsterrenhotels die met Air Miles-korting te boeken zijn, zijn onder andere: Okura, Krasnapolsky, Des Indes, Savarin, het Kurhaus en Crowne Plaza Promenade in Den Haag.

Reageer op dit artikel