nieuws

Met Jaguar van Fries sterrestaurant naar hotel

Hotel

Sterrestaurant Frouckje State uit Rijperkerk en Grand Hotel Post-Plaza in Leeuwarden gaan opnieuw samenwerken. De Friese collega’s hebben een arrangement opgezet waarbij gasten door een chauffeur mét Jaguar van het restaurant naar het hotel worden gebracht.

Met Jaguar van Fries sterrestaurant naar hotel

Patron-cuisinier van Frouckje State, Thom van der Heide bedacht samen met Eelke van der Heide, sales manager van Post-Plaza, een driedaags culinair arrangement onder de noemer ‘Fries Royaal Gastronomisch Arrangement’.

De heren zijn overigens geen familie, maar werkten in het verleden wel samen bij Landgoed Lauswolt in Beetsterzwaag. ‘Wij kregen van onze gasten regelmatig de vraag waar ze in de buurt op niveau kunnen overnachten. Post-Plaza biedt dan uitkomst,’ aldus Thom van der Heide.

Sinds de opening van Hotel Post-Plaza in 2009 werkten de horecabedrijven al samen, maar dit wordt nu nieuw leven in geblazen. Als onderdeel van het driedaagse arrangement worden gasten per Jaguar vervoerd van hotel naar restaurant en ook weer terug. Dit is een afstand van een kleine tien kilometer. Het vervoer wordt geregeld door Autobedrijf De Reefhorst.

Reageer op dit artikel