nieuws

Metamorfose Postillion Hotel Bunnik

Hotel

Het Postillion Hotel in Bunnik is van boven tot onder gerenoveerd in zeven weken. Alle 88 kamers, 14 zalen en de F&B faciliteiten zijn gerestyled om het hele hotel een nieuwe look te geven.

Metamorfose Postillion Hotel Bunnik

De verbouwingen gaan nog even door, hoewel het hotel wel weer open is. De komende twee maanden wordt er een nieuw congrescentrum aangebouwd voor conferenties, evenementen en vergaderingen met een capaciteit van vijfhonderd personen.

In deze periode wordt ook een heel nieuw restaurant gebouwd voor de vergadergasten, waar ook een binnentuin bij komt. De voorgevel van het hotel wordt ook direct vernieuwd.

Andere vernieuwingen naast de kamers en de vergaderruimtes zijn de receptie met een sfeervolle lobby, break out ruimtes bij de zalen, een restaurant met een open haard en een business point.

In november moet de hele renovatie en uitbreiding afgerond zijn en gaat Postillion Hotel Utrecht Bunnik feestelijk opnieuw open.

Directeur Thijs Merks zijn trots op het resultaat, dat volgens hen past bij de positionering van het postillion merk. ‘Ondanks al deze vernieuwingen blijven wij ons positioneren in het middensegment. Dit nieuwe product past volledig binnen de filosofie van Postillion Hotels, waarbinnen onze gasten een viersterren serviceniveau bieden voor een driesterren prijs.’

Reageer op dit artikel