nieuws

Miljoeneninvestering Hotel De l’Europe

Hotel

Het luxe Amsterdamse hotel De l’Europe gaat voor enkele tientallen miljoenen investeren. De directie heeft grootste plannen en wil het hotel naar de bovenkant van de markt brengen.

Miljoeneninvestering Hotel De l’Europe

Dat laat general manager Adriaan Grandia weten in de Misset Horeca Top-100. De l’Europe krijgt er 4.000 vierkante meter aan zalen, winkels en wellness bij. Verder komen er veertien luxe suites bij van tussen de 60 en 80 vierkante meter. Ook moet een deel van het terras weg. Zo wordt weer zichtbaar dat het hotel omringd is door water.

Hotel De l’Europe staat dit jaar op plaats 62 in de Misset Horeca Top-100. De omzet van het hotel steeg met 14 procent van 11 miljoen euro in 2005 naar 12,5 miljoen euro in 2006. Bij het hotel werken 108 mensen.

Zie ook:
Ons omvangrijke Top-100-dossier

Reageer op dit artikel