nieuws

Mini-hotel op schip van 840 miljoen

Hotel

Een ultraluxe jacht heeft een eigen hotel aan bord. Het schip is een drijvende replica van Monaco inclusief miniversies van bekende trekpleisters van Monaco, zoals het racecircuit van Monte Carlo, het beroemde casino, Hotel de Paris, La Rascasse en het Loews Hotel.

Mini-hotel op schip van 840 miljoen

Het ‘bootje’ komt voorlopig niet verder dan de tekentafel van de Britse designers van Yacht Island. Het ontwerkp heeft de toepasselijke benaming ‘Streets of Monaco’.

Jacuzzi met bar

Het 155 meter lange schip belooft de duurste in zijn soort ter wereld te worden. Inclusef strand, watervallen en swim-in Jacuzzi-bar.

Het geheel wordt compleet gemaakt met zwembaden, sauna’s , stoombaden, tennisvelden, een bioscoop, een bibliotheek én een waar kart-circuit. Er kunnen zestien gasten tegelijk aan boord, die bediend zullen worden door een crew van zeventig mensen.

Indien de superboot werkelijk gebouwd wordt, zal het prijskaartje oplopen tot 840 miljoen euro. ‘Streets of Monaco’ zal hiermee het huidige duurste schip ter wereld, Roman Abramovich’s superjacht ‘Eclipse’, overtreffen.

Reageer op dit artikel