nieuws

Minister Van der Hoeven opent Horecava

Hotel

Maria van der Hoeven, minister van Economische Zaken, heeft de 52ste editie van de Horecava geopend. Dat gebeurde in het Amsterdamse RAI-complex, waar de grootste horecavakbeurs van Nederland de komende vier dagen wordt gehouden.

Minister Van der Hoeven opent Horecava

Limburger Van der Hoeven onderstreepte het belang van innovaties voor horecaondernemers. ‘Nadenken, proeven, testen, proeven, testen. Innoveren is onderzoeken. Je moet inspelen op trends en je vervolgens onderscheiden op commerciële doelgroepen. Het gaat om maatwerk’, aldus de minister.

De minister adviseerde om een duidelijke doelgroepkeuze te maken. ‘Er is een enorme verscheidenheid aan doelgroepen. Kies daaruit. Je kunt je wel richten op allochtone ouderen, maar je moet ze wel eerst naar binnen krijgen.’

Van der Hoeven wenste tot slot iedereen een mooie en aanstekelijke Horecava toe. De Horecava loopt van maandag 7 januari tot en met donderdag 10 januari in het RAI-complex in Amsterdam.

Horecavadossier

Gaat u deze week, of wellicht al vandaag, naar de Horecava? Neem dan eerst een kijkje in ons speciale Horecava-dossier. Hier vindt u het dagprogramma, info over de speciale activiteiten & wedstrijden en uiteraard het laatste Horecavanieuws.

Reageer op dit artikel