nieuws

Misset Horeca start Terras Top-100

Hotel

De horeca krijgt er weer een belangrijke ranglijst bij. Misset Horeca komt dit jaar met de Terras Top-100, een ranglijst met de beste horecaterrassen van het land. Met de komst van het rookverbod per 1 juli 2008 wordt het terras steeds belangrijker. In omliggende landen waar een rookverbod geldt, vindt meer bedrijvigheid plaats op terrassen.

Misset Horeca start Terras Top-100

Met de komst van het rookverbod per 1 juli 2008 wordt het terras steeds belangrijker. In omliggende landen waar een rookverbod geldt, vindt meer bedrijvigheid plaats op terrassen.

Mede daardoor en het feit dat een terras een belangrijke omzetmaker is, start Misset Horeca de Terras Top-100. In samenwerking met Lipton Ice Tea verschijnt op 4 juli 2008 deze ranking van meest innovatieve, opvallende en fraaie terrassen in een speciale editie van Misset Horeca.

Horecabedrijven die kans willen maken op een notering in de lijst kunnen zich melden bij de redactie van Misset Horeca. De inschrijfperiode loopt van 7 januari tot en met 28 maart. Via www.missethoreca.nl/terrastop100 kunnen horecabedrijven zich eenvoudig inschrijven.

Na aanmelding vinden in de maanden april, mei en juni anonieme bezoeken plaats van terraskenners uit de vakjury. De jury let op uitstraling, gastvrijheid, snelheid, efficiëntie en productbehandeling. Naast cafés kunnen ook restaurants en hotels meedoen aan de wedstrijd.

Reageer op dit artikel