nieuws

Misset Horeca strikt Jacob Gelt Dekker

Hotel

De succesvolle Nederlandse zakenman Jacob Gelt Dekker is de key note speaker tijdens het evenement rondom de bekendmaking van de Misset Horeca Top-100, de ranglijst van grootste horecabedrijven en –merken, op 24 april.

Misset Horeca strikt Jacob Gelt Dekker

Dekker, eigenaar van hotel Kurá Hulanda op Curaçao, spreekt de aanwezige toppers uit de horecabranche toe in Kasteel De Hooge Vuursche in Baarn, waar het evenement wordt gehouden.

Jacob Gelt Dekker is een succesvol en veelzijdig zakenman. Zijn vermogen wordt door Quote geschat op 250 miljoen euro. Vorig jaar kwam hij diverse malen in het nieuws na uitlatingen over de betrouwbaarheid van lokale politici op Curaçao. Op het eiland bezig hij onder andere hotel Kurá Hulanda.

De Misset Horeca Top-100 is een jaarlijkse ranglijst met de honderd grootste horecabedrijven en –merken qua omzet.

Reageer op dit artikel