nieuws

Misset Horeca volop actief op Horecava

Hotel

Misset Horeca en Snackkoerier zal op de deze week te houden Horecava volop actief zijn. Redacteuren leiden de verschillende debatten tussen profesionnals.

Misset Horeca volop actief op Horecava

De redacteuren zullen zich met name inzetten voor de aftrap van de Terras Top 100. Verder zullen zij een belangrijke rol spelen op de werelden Hotel, Markt en FastService.

Fastservice is een nieuwe wereld voor de Horecava. Daar zullen zich iedere dag debatten afspelen onder leiding van Snackkoerier. Thema’s zijn onder andere duurzaamheid, innovatie en formulebeleid.

Tussen de sprekers zitten onder andere Hans Bouman, eigenaar van cafetarie het Smulhuis, nummer één in de Terras Top 100. Ook Jos van Alphen, voorzitter van de sector fastservice zal aanwezig zijn naast een keur van andere debaters.

De Horecava is eveneens de aftrap van de Misset Horeca Lipton Ice Terras top 100. Inschrijven kan via www.missetterrastop100.nl. Aanwezig tijdens de Horecava zullen zijn Gert Boonen, eigenaar van de Boterlap, nummer één in de Terras Top 100 en andere terras ondernemers. Daarnaast zullen professionals zoals jurist Raoul Meester en Lennert Rietveld van onderzoeksbureau Spronsen aanwezig zijn.

Reageer op dit artikel