nieuws

Misset Horeca zoekt horecaliefdes voor serie

Hotel

Misset Horeca start een serie verhalen over liefde op de werkvloer. We zijn op zoek naar mooie, ontroerende en niet in de laatste plaats opwindende verhalen.

Misset Horeca zoekt horecaliefdes voor serie

De horeca brengt heel wat liefdes, relaties, huwelijken en ook nageslacht voort. Liefdes waar de vonken vanaf slaan, onmogelijke en rampzalige liefdes, maar ook prille, stille en geheime liefdes. Hoe is het om een bedrijf te runnen met degene met wie je ook het bed deelt. Gaat dat eigenlijk wel samen? Zo ja, wat is dan het geheim? We zijn ook op zoek naar de liefdes die opbloeien in de schoolbanken van hotelscholen en daarna standhouden….of stranden.

Achter de bar, niet ervoor

Alle verhalen zijn welkom, maar we stellen één keiharde voorwaarde: De liefdes moeten zijn opgebloeid op de werkvloer. Dus achter de bar en niet ervoor, in de (spoel)keuken), in de backoffice, achter de receptie. Lucht je hart en mail jouw horecaliefdesverhaal, of dat van je collega of werkgever, naar: redactie.horeca@reedbusiness.nl.

Reageer op dit artikel