nieuws

Mogelijk doorstart Hotel Doesburg

Hotel

De curator van het failliete Hotel Doesburg Barent ten Doesschate zegt dat er belangstellenden zijn die het failliete Hotel Doesburg willen kopen. Hij onderzoekt momenteel hoeveel de belangstellenden willen bieden.

Mogelijk doorstart Hotel Doesburg

Volgens de curator Barent ten Doesschate hebben zich enkele belangstellenden gemeld, maar het is de vraag of dit met de recessie iets gaat opleveren. De curator verwacht eind deze week duidelijk te hebben of een doorstart van Hotel Doesburg mogelijk is. Wie de belangstellende partijen zijn, maakt Ten Doesschate niet bekend.

Het hotel aan de IJssel in Doesburg werd in april van dit jaar feestelijk geopend, maar ging afgelopen donderdag na twee maanden failliet . Volgens de curator zijn de problemen veroorzaakt door ‘een samenloop van omstandigheden’.

Bij het hotel werkten 45 mensen. Er zal worden geprobeerd om de koper te interesseren om een deel van het personeel over te nemen.

Reageer op dit artikel