nieuws

Motello’s’ hebben eindelijk eigen netwerkclub

Hotel

Afgestudeerden van de middelbare hotelscholen hebben sinds vandaag een eigen netwerkplatform, MHSsence.nl.

Motello’s’ hebben eindelijk eigen netwerkclub

De roep om een eigen clubje voor afgestudeerden van de middelbare hotelscholen bestaat al jaren. Wat INCH (voorheen de VOL) is voor de oud-studenten van de hoge hotelscholen, de ‘hotello’s’, moet MHSsence worden voor de ‘motello’s’: een platform om ook na de studie contact te blijven houden.

Hyves ‘geen echt contact’

De website www.mhssence.nl is inmiddels live en het eerste evenement zal plaatsvinden tijdens de BBB in Maastricht. Voor de naam MHSsence is gekozen om aan te geven dat het onderhouden van contacten ook voor MHS-ers essentieel is. ‘Ondanks alle goed werkende websites zoals Hyves en LinkedIn is er onder deze groep behoefte aan een netwerk waarin ook ruimte is voor echt contact met elkaar’ zeggen initiatiefnemers Hubert Ummels en Jan Joost de Jong.

Biertje drinken

MHSsence is ontstaan vanuit de gedachte dat er te weinig gedaan wordt om afgestudeerden in Nederland bij elkaar te brengen. ‘Met MHSsence gaan we kennisoverdracht bevorderen en gezellig een biertje met elkaar drinken, zowel landelijk als lokaal’

Reageer op dit artikel