nieuws

Mövenpick Amsterdam publiekswinnaar HotelWeek

Hotel

Mövenpick hotel Amsterdam City Centre is door het publiek verkozen tot winnaar van de tweede editie van de HotelWeek. De winnaar van vorig jaar, Landgoed Duin en Kruidberg in Santpoort, werd dit keer tweede.

Mövenpick Amsterdam publiekswinnaar HotelWeek

De derde plaats was voor het Carlton Beach hotel in Scheveningen.

Hotelweek

De Hotelweek vond plaats van 1 tot en met 10 januari van dit jaar. Een overnachting in een viersterrenhotel kostte die periode 25 euro, vijfsterren slapen kon voor 35 euro. Deze prijzen zijn inclusief ontbijt en zonder bijkomende kosten.

Het Amsterdamsse Mövenpick (4*) scoorde bij het publiek een 8,9. De actie zelf kreeg van het publiek een 8,4. In totaal hebben ruim 175 hotels in de Benelux en Duitsland deelgenomen aan de tweede HotelWeek. Vorig jaar maakten 16.000 gasten van de hotelactie gebruik. Dit jaar werden zo’n 9.000 kamers gereserveerd.

Organisator HotelSpecials.nl weet al dat er ook in 2011 weer een HotelWeek komt. Ook weer begin januari, maar de exacte datum wordt later pas bekendgemaakt.

Reageer op dit artikel