nieuws

Mövenpick bevestigt komst Rouwendal

Hotel

Albert Rouwendal wordt de nieuwe general manager van Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre. Rouwendal volgt Ron Bar-El op, die begin deze week te horen kreeg te moeten vertrekken. De komst van Rouwendal is bevestigd door Mövenpick Amsterdam.

Mövenpick bevestigt komst Rouwendal

‘Gisteravond heb ik een officiële melding gekregen van het hoofdkantoor in Zürich, dat Albert Rouwendal de nieuwe general manager wordt van het Mövenpick Hotel in Amsterdam. Hij start medio september, wanneer het een en ander met Ron Bar-El is afgehandeld’, zo laat waarnemend general manager Ron Schouwenburg weten.

Daarmee is bevestigd, wat begin deze week naar buiten kwam. Ron Bar-El moet plaatsmaken voor Albert Rouwendal. Bar-El liet maandag weten compleet verrast te zijn over het bericht.

‘Internal announcement’

Later op de dag had hij een telefonisch onderhoud met het hoofdkantoor in Zwitserland, waarbij een afspraak is gemaakt. Bar-El praat eind deze maand in Zürich met Mövenpick over een oplossing.

Het hoofdkantoor in Zwitserland weigert vooralsnog persvragen te beantwoorden. Wel heeft de internetredactie van Misset Horeca een ‘internal announcement’ in handen gekregen, waarin op 14 augustus wordt gemeld dat Albert Rouwendal de nieuwe general manager van Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre wordt.

Eerdere berichten over gm-wisseling

Reageer op dit artikel