nieuws

Mövenpick opent hotel in watertoren

Hotel

Een hotel in een watertoren. Kan dat? Ja, zeggen ze bij Mövenpick dat in Hamburg de daad bij het woord voegt. In de omgebouwde watertoren in het Sternschanzenpark wordt een hotel geopend. Dit 4-sterrenplus hotel telt 226 kamers.

Mövenpick opent hotel in watertoren

Het Mövenpick Hotel Hamburg ligt op enkele minuten loopafstand van het beurscomplex de Hamburger Messe. Het trein- en metrostation Sternschanze ligt vlakbij en de reistijd naar het centrum van Hamburg bedraagt vijf minuten.

Een loopband door een 25 meter lange tunnel brengt de gasten van de ingang van het hotel aan de Sternschanzenstrasse naar de lobby. Opvallend is het architectonische samenspel tussen het hedendaagse ontwerp en de historische kruisgewelven van de voormalige watertoren.

Op de lager gelegen etages bevinden zich de Cave, een lifestylebar met een ruime lounge, en het welness- en fitnesscentrum met sauna en powerdouches. Het hotel beschikt over zeventien etages.

Reageer op dit artikel