nieuws

Mövenpick opent winkel in hotel

Hotel

Het Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre opende in augustus de ‘First Lamar Giftshop’. De winkel richt zich op zowel zakelijke als leisure gasten en verkoopt souvenirs, luxe kunst, OV-chipcards, postzegels, lectuur en zakelijke kleding.

Mövenpick opent winkel in hotel

De winkel bevindt zich in de lobby en is ’s morgens en ’s avonds open. Tessa de Jong van Mövenpick Amsterdam zegt dat de winkel past in hun strategie voor optimale service. ‘Gasten kunnen nu bijvoorbeeld al in het hotel een OV_chipkaart kopen, zodat ze voor het hotel zonder extra kosten op de tram kunnen stappen.’

Maar ook de zakengasten worden niet vergeten. ‘Zakenreizigers die bijvoorbeeld nog snel een blouse, riem, manchetknopen of sokken willen kopen voor de volgende bespreking of zakendiner, kunnen hier terecht.’

Het hotel zegt dat de eerste reacties veelbelovend zijn.

Reageer op dit artikel