MVO Award voor Sanadome Nijmegen

MVO Award voor Sanadome Nijmegen

Hotel- en saunacomplex Scandic Sanadome uit Nijmegen heeft een regionale MVO Award gewonnen. Bij Sanadome is maatschappelijk verantwoord ondernemen al tien jaar onderdeel van de bedrijfsstrategie, aldus de jury.

Sanadome bezit het Europese Ecolabel en bespreekt maandelijks met medewerkers waar hotel en sauna zich nog slimmer, beter en duurzamer kunnen ontwikkelen.

Voorbeelden

Voorbeelden uit het MVO beleid van Scandic Sanadome zijn de vele biologische producten op de menukaart. Sanadome doet mee aan inzamelingsacties voor onder anders het Ronald McDonald Huis, Kika en Opkikker. Het bedrijf werkt voornamelijk met lokale leveranciers die ook MVO beleid voeren.

Minibar

De minibarren in de hotelkamers schakelen ’s nachts uit om stroom te besparen en alle kranen zijn voorzien van waterbesparende technieken. Over het buitenbad wordt na sluitingstijd ene groot doek gespannen waarmee energie wordt bespaard.

Het gaat om de regionale MVO Award van de Stichting de Maatschappelijke Meerwaarde.

Bekijk deze collectie

Menukaart

De menukaart is misschien wel het belangrijkste onderdeel van de bedrijfsvoering. Hier staat immers datgene wat je verkoopt. Hoe maak je een menukaart, wat zet je erop en welke prijzen horen daarbij? In deze collectie tips en inspiratie voor het maken van een winstgevende menukaart.