nieuws

Naamgever bij opening binnentuin Pulitzer

Hotel

Peter Pulitzer, oprichter en naamgever van het Pulitzer Hotel in Amsterdam, heeft de gerenoveerde binnentuin van het Amsterdamse tophotel geopend.

Naamgever bij opening binnentuin Pulitzer

De in de VS woonachtige Peter Pulitzer is het achterkleinkind van Joseph Pulitzer die de gerenommeerde Pulitzers prijs heeft opgericht.

Voor de nieuwe general manager Alex van Gastel een grote eer om Peter Pulitzer te ontvangen. ‘Het is voor ons een grote eer dat Peter Pulitzer bij de opening aanwezig was. Nu de tuin officieel is geopend is ons enthousiaste team klaar voor een schitterende zomer’, aldus Van Gastel.

In het hart van het hotel ligt de binnentuin verborgen. De afgelopen tijd is hard gewerkt om de binnentuin gedeeltelijk te renoveren en gereed te maken voor het zomerseizoen. De tuin grenzend aan de Espresso Bar is voorzien van nieuw meubilair, moderne plantenbakken en zomerse planten.

Reageer op dit artikel