Naamswijziging Victoria Hotel

Naamswijziging Victoria Hotel

Het is historische Victoria Hotel Amsterdam heet voortaan Park Plaza Victoria Amsterdam. De naamswijziging is bekend gemaakt tijdens de heropening van het hotel door burgemeester Job Cohen.

Het bekende hotel tegenover het Centraal Station onderging de afgelopen zes maanden een grote renovatie. Zo werd de lobby, restaurant, bars en 140 van de 306 kamers van het hotel onder handen genomen. In de nieuwe inrichting is gebruik gemaakt van natuurlijke kleuren met high-tech verlichting.

Vlaggenschip
Job Cohen heropende het hotel op donderdag 7 december. Daarbij werd de nieuwe naam bekend. De naam is afgeleid van Park Plaza Hotels Europe BV, de eigenaar van het hotel. Het hotel dateert uit 1889 en vormt het vlaggenschip van hotelgroep Park Plaza Hotels Europe BV.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.