nieuws

NBTC en easyJet gaan samen Nederland promoten

Hotel

Het Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen (NBTC) en vliegbedrijf easyJet gaan gezamenlijk Nederland als toeristische bestemming promoten. De twee gaan Nederland promoten in Duitsland, Spanje, Verenigd Koninkrijk en Italië. Er is een bedrag mee gemoeid van 4,5 miljoen euro.

NBTC en easyJet gaan samen Nederland promoten

Doel van de samenwerking is om Nederland op de kaart te zetten als aantrekkelijke citytrip bestemming. De deal loopt voor een periode van drie jaar.

De citybreak-campagne moet in die tijd zo’n 750.000 extra bezoekers naar Nederland trekken die hier 300 miljoen euro besteden. easyJet vliegt sinds 1996 op Amsterdam en heeft in totaal zo’n 23 miljoen passagiers van en naar de stad vervoerd.

‘Gezamenlijk investeren in promotie rendeert en levert zichtbaar een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van onze economie en werkgelegenheid,’ luidt de motivatie van het NBTC in een persbericht.

Reageer op dit artikel