nieuws

Nederland krijgt tweede Chinese zakenhotel

Hotel

Nederland krijgt een tweede hotel voor Chinese zakenlui. Het komt in Den Haag en het is een een initiatief van de Chinese horecaondernemer Yuk Chui Chan, die ook het China Holland Hotel langs de A13 bij Delft exploiteert.

Nederland krijgt tweede Chinese zakenhotel

In tegenstelling tot het viersterren Chinese business hotel in Delft, zal de nadruk komen te liggen op high tech voorzieningen. Chan kondigt de komst van het hotel aan in een interview in Misset Hotel.

Het hotel komt in het Haagse Chinatown. ‘Het wordt een modern, laagdrempelig driesterrenproduct `a la CitizenM op Schiphol’. Wanneer de bouw van start gaat, is niet bekend.

Karaokebar

De familie Chan is eigenaar van grote Chinese restaurants en onroerend goed in onder meer Den haag en Rotterdam. Sinds vorig jaar is het eigenaar van het China Hotel Holland. Het hotel is volledig ingericht met in China vervaardigde spullen. Er is een uitgebreide Chinese keuken en op de bovenste etage zit een karaokebar, favoriet bij Chinese zakenmensen.

In de Misset Hotel van 27 februari een uitgebreid verslag van het China Holland Hotel.

Reageer op dit artikel