nieuws

Nederlander langer topman bij PATA

Hotel

Peter de Jong blijft aan als topman van de Aziatische hotel- en toeristische belangenorganisatie PATA. De Nederlander heeft zijn contract met drie jaar verlengd. De Jong wordt door velen gezien als bruggenbouwer in Azië.

Nederlander langer topman bij PATA

De Pacific Asia Travel Association (PATA) bracht deze week het nieuws over contractverlening naar buiten. De Jong is al enkele jaren de chief executive officer van de krachtige belangenorganisatie.

Volgens Henk Meyknecht, general manager van het Marco Polo Hotel in Hong Kong en columnist van Misset Horeca, is de contractverlening van De Jong een goede zaak. ‘Veel internationale hoteliers in het Verre Oosten zijn tevreden over het functioneren van Peter de Jong als belangenbehartiger van de industrie. De Jong wordt door velen gezien als een bruggenbouwer tussen de hotellerie, vliegvaartindustrie en de reisorganisaties.’

Reageer op dit artikel