nieuws

Nederlandse gm in Afrika zoekt pc’s voor goed doel

Hotel

De Nederlandse general manager van het RLJ Kendeja Resort and Villas in het Afrikaanse Liberia, Ronald Stilting, wil een actie opzetten om niet langer gebruikte pc’s uit Nederlandse hotels te gebruiken voor liefdadigheidsprojecten in scholen in het Afrikaanse land. Stilting zoekt hulp om de actie van de grond te krijgen.

Nederlandse gm in Afrika zoekt pc’s voor goed doel

Ronald Stilting, sinds drie maanden gm in de Liberiaanse hoofdstad Monrovia, is naast pc’s ook op zoek naar geschikt zaadgoed voor allerlei soorten groenten voor het vochtige en warme klimaat in Liberia. Stilting vraagt via Misset Horeca of er horecaondernemers of andere geïnteresseerden zijn die willen meedenken om een actie op poten te zetten.

‘Ik zoek dus naar know-how om de juiste types zaad te vinden voor dit vochtige en warme klimaat’, aldus Stilting.

De oud-leerling van de Hoge Hotelschool in Maastricht wil graag in contact komen met mensen die hem vanuit Nederland verder kunnen helpen dit project van de grond te tillen. ‘Met sponsoren en vrijwilligers in Nederland, die het voorbereiden, moet er toch wat mogelijk zijn? Ik kan wel wat kamers sponsoren als men hier naartoe wil komen om te kijken en contacten te leggen’, schrijft Stilting.

Ronald Stilting opende drie maanden geleden het aan zee gelegen RLJ Kendeja Resort and Villas. Daarvoor werkte hij onder meer voor Golden Tulip Accra en Golden Tulip Dar es Salaam. Hij is te bereiken via gm@rljkendejaresort.com.

Reageer op dit artikel