nieuws

Nederlandse leiding voor Marriott Hotel Istanbul

Hotel

De Nederlander Rex Nijhof is de nieuwe leidinggevende van het Marriott Hotel Asia in Istanbul. De 41-jarige Nijhof werkt sinds 1991 voor de hotelketen Marriott International. Hij werkte onder meer in hotels in Berlijn, Frankfurt, Munchen en Stuttgart.

Nederlandse leiding voor Marriott Hotel Istanbul

In Istanbul vervult Rex Nijhof de functie van general manager van het Marriott Hotel. Het hotel heeft 238 kamers en is in augustus 2007 geopend.

Nijhof volgde de hotelschool in Heerlen en vertrok vervolgens naar de Verenigde Staten voor een opleiding aan de Florida International University’s School of Hospitality Management.

Ketenhotel

Het Istanbul Marriott Hotel Asia is het eerste internationale ketenhotel aan de Aziatische kant van Istanbul en ligt op 25 minuten rijden vanaf de luchthaven.

Marriott heeft vijf ander hotels in Turkeij: het in mei 2009 geopende Courtyard by Marriott Istanbul International Airport, het Renaissance Polat Erzurum Hotel, het Renaissance Antalya Beach Resort & Spa, het Renaissance Polat Istanbul Hotel en het Ritz –Carlton hote in stanbul.

Reageer op dit artikel